Ta hem myset

Det finns nog många som saknar att uppleva lummiga gränder där det serveras väldoftande rätter och god dryck under stora träd med hängande ljus. Där en inte bara äter utan också njuter, och för en stund glömmer bort all stress och oro i vardagen.

De fem elementen

Det finns faktiskt ingen som säger att den upplevelsen inte kan skapas i ditt egna hem. Det finns en gammal kinesisk konst och vetenskap som heter Feng Shiu som bygger på de fem elementen. Vatten, eld, trä, jord och metall och hur en kan inkorporera dessa element i sitt hem och liv för att finna en harmoni och balans.

Att bygga ett rum

Om vi föreställer oss en helt vanlig trädgård med en gräsmatta. Vi placerar ett bord och ett par stolar, använder träden runt om för att hänga upp ljuslyktor. Prova att placerar stora krukor med fylliga växter runt om. Blandar elementen och skapa en balans och dessutom spännande kontrast. Det finns oändligt med kombinationer som kan provas, kolla in detta och finn just din stil. Vi inte bara inreder utan vi skapar en plats som får varje tillfälle och varje tugga att bli speciell. Det blir inte bara en måltid som ska ätas utan en måltid som ska njuta av.