En macka till måltiden

En macka till måltiden kan verkligen vara det som gör att måltiden får det där lilla extra som du önskat dig. Mackan gör att måltiden blir mer komplett och dessutom innehåller vissa bröd viktiga fibrer. Fibrerna är livsnödvändiga för att du ska få i dig en varierad kost som hjälper tarmarna på traven med matsmältning. Med hjälp av fibrerna blir du mindre hård i magen och får igång hela systemet i kroppen på ett strålande vis.

Macka till en soppa

Det finns många goda soppor att göra, till exempel champinjonsoppa eller gulasch. Den ungerska soppan gulasch är väldigt matig med inslag av kött och potatis. Mackor och soppor hör verkligen ihop och passar utmärkt med varandra. Just soppor ska gärna kompletteras med en god macka för att göra måltiden perfekt.

Rätt pålägg

Ta på en rejäl klick smör och välj sedan mellan inlagd gurka, rostbiff eller varför inte en lagrad ost som gör att mackan når en högre nivå av njutning? Även paprika är trevligt som pålägg. En sak som går att göra är att baka egna frallor. Alla gillar dock inte mjukt bröd och om du föredrar lite hårdare bröd är knäckebröd verkligen rätt val för dig. Välj något specifikt med en smak som du tror att du skulle gilla!