Kakel till matplatsen

Att maten smakar bättre när den serveras elegant är välkänt och tallriken placeras framför dig. Här inspirerar alla de vackra färgerna och dofterna som smälter samman. Här är det rena och nakna vackert. Färska råvaror är en självklarhet.

Efter det är maten tillagad till perfektion. Varje tugga blir en enskild upplevelse av smakrikedom som skapar frid i själen. Finns det då något som kan göra din upplevelse bättre? Ja, det är naturligtvis att sitta i ditt eget vackra hem. För att det ska bli modernt och vackert, måste du ha kakel och klinker till matplatsen. Faktum är att detta är och föredra även i alla kök, då du får enklare att hålla rent och snyggt.

Att välja kakel och klinker

Alla har vi olika tycke och smak, vilket gör att valet av plattor är individuellt. Läs mer på nätet för inspiration och ett stort urval. När du väljer kakel och klinker ska du inte göra arbetet själv. För det finns det mycket kunnig och professionell arbetskraft. Dessutom har du som privatperson, rätt till ROT avdrag vid renovering i ditt eget hem. Här ligger det på upp till 50 000 kronor per person och år. Maximalt två personer kan utnyttja ROT avdrag i ett och samma hushåll. På så sätt blir både kakel och arbete billigt.