Dags att prova något nytt

Likaväl som palt är viktig för den som kommer från Norrbotten så är pastan viktig för den som kommer från Italien. Alla har vi olika rötter och mattraditioner och vi har varit och är duktigt på att testa någon ny matkultur i vårt avlånga land. Kanske är det dags att prova något nytt?

Om man ska prova på olika pastarätter så ska man naturligtvis göra detta med riktiga råvaror. Det går idag att köpa äkta pasta på nätet. Ta en titt hos Primolete som säljer allt från pasta till olivolja, såser och tapenade. Men också en del konfektyr som kan vara gott efter maten till en rykande Espresso. Har du väl börjat laga pastarätter med äkta råvaror så kommer du förmodligen aldrig gå tillbaka till något annat. Det är en helt annan smak och känsla med dessa råvaror.

Du hittar så klart ett antal recept hos Primolete och när du testat dessa så finns det massor med recept att hämta från nätet på Italienska rätter. Prova dig fram till det som kan komma att bli dina favoriter som du gärna återkommer till och lagar. Det finns en hel del rätter att välja bland och du kommer att bli så glad för de rätter som du lagar. Mat är glädje och en god måltid kan förhöja en annars kanske tråkig dag.