Fira en student

Kanske känns det som igår när du lämnade av ditt barn för sin första skoldag. Vips har det gått 12 år och det börjar närma sig studentfirande. Din småtting har blivit stor och ska ut i vuxenvärlden. Det är dags att fira. Men hur? Studentfirande har sett olika ut genom tiderna, men god mat och gott sällskap är alltid ett plus.

Planera i förväg

Studenten är en stor dag inte bara i ungdomens liv utan även för familj och vänner. Många kommer vilja vara med och fira och därför gäller det att börja planera i god tid. När ska firandet ske? Ska det vara en middag eller en fika? Hur många gäster kommer få plats? I rådande tid finns det dessutom en hel del restriktioner att tänka på för att göra firandet inte bara kul men också säkert.

Fyll på med mat

Med vuxenhet kommer ansvar men också stora friheter. Fira med bubbel är vanligt på studentdagen men se till att ruset mest är ett glädjerus genom att fylla på med ordentlig mat. Svensk husmanskost är ett bra alternativ för den som vill ha god, nyttig och mättande mat. Det finns mycket att välja på online när det kommer till festteman och att hitta goda recept för er fest.